Driessen Transport

Over Driessen Transport Wijchen

Driessentransport wijchen

Wilt u een vracht laten vervoeren, die extra aandacht verdient? Dan bent u bij Driessen Transport Wijchen aan het juiste adres. We behandelen uw goederen alsof ze van onszelf zijn en zetten graag een stapje extra voor u. Eén ding is zeker: uw vracht komt onbeschadigd en op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming aan. We zijn niet voor niets al jarenlang een vertrouwde partner op de transportmarkt!

Specialist in transporten naar duitsland

In onze trailers transporteren we met zorg uw niet-bederfelijke goederen. Dit doen we zowel binnen de regio, als buiten onze landsgrenzen (binnen Europa). Ons hart ligt echter bij vervoer van Nederland naar Duitsland, en omgekeerd.
Door onze jarenlange ervaring als logistiek dienstverlener kennen we de weg in Duitsland op ons duimpje. Tel daar onze gedegen kennis van de Duitse regelgeving bij op, en u merkt het verschil: wij brengen uw vracht sneller en beter van A naar B.

truck driessentransport 02

 

Proef op de som

truck driessen 01

We bewijzen graag dat Driessen Transport Wijchen u echt ontzorgt, en dat we doen wat we beloven. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. En neem de proef op de som.

 

Kiezen voor Driessen Transport Wijchen, is kiezen voor kwaliteit tegen een concurrerende prijs.