Driessen Transport

Ons familiebedrijf

Driessen Transport Wijchen is een echt familiebedrijf. Niet omdat er nu zoveel Driessens werken, maar omdat - eenmaal opgenomen in de vervoersfamilie - de loyaliteit naar ons bedrijf erg groot is. De naam Driessen Transport Wijchen bestaat al sinds 1965. 

Sinds 2010 voeren Doreen Driessen (dochter van Driessen sr.) en Marcel van Loosbroek de directie bij Driessen Transport Wijchen. Met als resultaat een gezonde onderneming met 16 eigen trailers, gespecialiseerd in transport naar en vanuit Duitsland.

Als familiebedrijf staan we midden in het lokale sociale leven. Daarom dragen wij verenigingen en stichtingen een warm hart toe, zoals
- Truckerskonvooi Boldershof
- VV Alverna

vrachtwagen persoon

Zo werken wij

planning

Wij vervoeren uw goederen zoals u dat zelf zou willen doen. Dat betekent dat we voor kwaliteit gaan in plaats van voor de laagsteprijsgarantie. We plannen uw transport gedegen in, zodat we ook echt kunnen waarmaken wat we u beloven. Kiezen voor Driessen Transport Wijchen, is een bewuste keuze voor betrouwbaarheid, zorg en kennis.We plannen de routes van ons vrachtvervoer met de meest actuele routeplan-software. Daarnaast volgen we onze chauffeurs en trailers via een track&trace-programma. 

We willen u namelijk op elk moment van het transport kunnen informeren over de locatie van uw vracht. Een vertrouwd idee, zeker als uw transport niet standaard is.
Natuurlijk leveren wij uw lading compleet en onbeschadigd af op de afgesproken tijd en plaats. De medewerkers op ons kantoor in Wijchen onderhouden contact met u en de betreffende chauffeur over het laden en lossen.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit 16 compleet uitgeruste, XL- gecertificeerde trailers. Dit zijn trailers met laadvolumes tot 100 m3. Alle trailers zijn voorzien van ondoordringbare anti-diefstalzeilen. 

We zijn zuinig op ons materieel. We onderhouden onze auto’s en trailers in onze eigen werkplaats. En op ons afgesloten bedrijfsterrein in Wijchen worden de trailers 24 uur per dag met camera’s bewaakt.

wagenpark driessen transport

Onze mensen

mensen van driessen transport

Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Chauffeurs van Driessen Transport Wijchen hebben alle chauffeursdiploma’s en zijn in het bezit van een vakbekwaamheidscertificaat voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR diploma). Ze weten dat ze het visitekaartje van ons bedrijf zijn en handelen daar ook naar.

Ons team is zorgvuldig samengesteld uit mensen uit onze omgeving. Iedereen draagt de Driessen-kwaliteit uit en weet wat er van hem of haar verlangd wordt. Dat werkt prettig. Zo prettig, dat oud-medewerkers nog regelmatig even een praatje komen maken of een ‘bakkie koffie komen doen.’ Ook Driessen sr. doet hier samen met een oude monteur nog steeds veel klusjes.